Inquiry
Form loading...
të personalizuara
02 / 03

Produkte të nxehta këtë sezon

Ne mund të projektojmë dhe prodhojmë produkte sipas kërkesave të klientit, duke përfshirë madhësinë e serrës, materialet, strukturën dhe funksionet, etj.

01 02 03 04 05 06

Rreth nesh

Shandong Hualiang Greenhouse Engineering Co., Ltd.

6564351bxj

Shandong Hualiang Greenhouse Engineering Co., Ltd. ndodhet në qytetin Qingzhou, provincën Shandong, duke mbuluar një sipërfaqe prej 7000 metrash katrorë. Kompania jonë posedon kapitalin e regjistruar RMB3,000,000.00, më shumë se 80 lëndë. Ne jemi një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron kërkimin dhe zhvillimin e produkteve, projektimin, prodhimin, paketimin, shitjen, instalimin dhe shërbimin pas shitjes.

Lexo më shumë
Shfaqja e certifikatës
  • cer53k2
  • CER20ize
  • CER21 rhp
  • CER22o70

Ekrani i rastit

Kompania fokusohet në kërkimin e shkencës dhe teknologjisë dhe inovacionit teknologjik.

Lajme dhe Informacion

Lajmet e fundit të kompanisë tregojnë fuqinë e kompanisë