Inquiry
Form loading...
прилагодени
02 / 03

Жешки производи оваа сезона

Можеме да дизајнираме и произведуваме производи според барањата на клиентите, вклучувајќи големина на стаклена градина, материјали, структура и функции итн.

01 02 03 04 05 06

За нас

Шандонг Хуалианг стаклена градина инженеринг копродукции, Ltd.

6564351bxj

Shandong Hualiang Greenhouse Engineering Co., Ltd. се наоѓа во градот Qingzhou, провинцијата Шандонг, на површина од 7000 квадратни метри. Нашата компанија поседува регистарски капитал 3,000,000,00 RMB, повеќе од 80 производи. Ние сме високотехнолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој на производи, дизајн, производство, пакување, продажба, инсталација и постпродажна услуга.

Прочитај повеќе
Приказ на сертификат
  • cer53k2
  • CER20ize
  • CER21rhp
  • CER22o70

Приказ на куќиште

Компанијата се фокусира на истражување на науката и технологијата и технолошките иновации.

Вести и информации

Најновите вести на компанијата ја покажуваат силата на компанијата