Inquiry
Form loading...
E fa'afefea ona fausia se fale'ele'ele atamai maualuga?

Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

E fa'afefea ona fausia se fale'ele'ele atamai maualuga?

2023-12-05

Smart greenhouses ua faʻatinoina se faiga faʻatautaia otometi mamao, faʻaogaina le vevela o le greenhouse sili atu faʻapitoa ma faʻaogaina, lea e fesoasoani tele i le faʻaleleia atili o galuega, faʻaleleia le tuputupu aʻe o laau i lalo ole vevela tumau, ma e fesoasoani foi mo le faʻatupulaia o fua. O le tikeri o le masini e maualuga ma e mafai ona faʻamaeʻaina e ala i le mamao mamao, ma tulaga faʻapitoa o le a faʻaleleia atili.

1. Lelei le faʻaogaina o le malamalama.
Smart greenhouse o se fale moli. A fauina se greenhouse, e tatau ona lelei le felauaiga malamalama. O le fa'aliliuina o le malamalama o le fa'ailoga autu lea mo le iloiloina o le fa'atinoga o le fa'aogaina o le moli. O le moli moli e faasino i le fua faatatau o le malamalama i totonu ma le malamalama i fafo. A maeʻa ona aʻafia i le fua o le paolo, e aʻafia le moli o le greenhouse i le moli moli o le mea e ufiufi ai le malamalama ma le tau o le fale. Faatasi ai ma le eseesega o le susulu o le la i vaitau eseese, o le moli moli o le greenhouse e suia foi i soo se taimi, o le mea lea e avea ai le moli o se mea tuusaʻo e aʻafia ai le tuputupu ae o fualaʻau ma filifiliga eseese.

2. Fa'amama fa'amama fa'atinoga o fale lau'ele'ele.
O greenhouses atamai e tatau foi ona gauai atu i le faʻaogaina o le vevela, faʻaleleia lona faʻaogaina o le vevela ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi, o se auala tuusaʻo e faʻaleleia ai le gaosiga o le gaosiga o greenhouses. O lona fua fa'amama o se fa'ailoga taua e fua ai le fa'aogaina o le fa'aogaina o le greenhouse. O le fua fa'a'ese'ese e fa'atatau i le la'ititi la'ititi o le vevela o le mea fa'amalama ma le lapo'a fa'aleleia o le fale vevela. O le tele o le fua faatatau o le aofaʻi o le fausaga o le nofoaga o loʻo ufiufi i le nofoaga o le fili, o le sili atu lea o le faʻaogaina o le faʻaogaina o greenhouses. O le sili atu.

3. O le greenhouse e tatau ona umi.
Manatu i le umi o fale greenhouses atamai. O le tumau e faʻalagolago i le tuai o le teteʻe o mea greenhouse. O le fausaga autu o le greenhouse e aafia i mea e pei o le gafatia. O le tumau o mea manino e le gata ina faʻaalia ai lo latou lava malosi, ae faʻaalia ai foi o le faʻamalamalamaina o le malamalama o mea e faʻaitiitia i le taimi. O le maualuga o le faʻaitiitia o le moli eletise o se mea taua e aʻafia ai le ola tautua o mea manino. Talu ai o greenhouses o loʻo faʻagaoioia i le maualuga o le vevela ma le maualuga o le susu mo se taimi umi, o le anti-corrosion o luga o le fale o se tasi lea o mea taua e aʻafia ai le ola tautua.

Smart greenhouse o se ituaiga o greenhouse. Ua mae'a fa'aleleia atili i lona fa'avae, ua matua fa'ateleina ai fua o fa'ato'aga. E fa'aaogaina tioata e fai ma mea moli ma e mafai ona fa'afetaui i itu eseese ma tulaga eseese o le tau.